Nytt jobb

Har precis fått ett nytt jobb som säljare på MaintMaster som säljer underhållssystem via Erik, min pappas kompis. Nu undrar ni säkert vad sjutton är ett underhållssystem? Ja det visste inte jag heller innan jag började läsa på om företaget efter att Erik berättat om öppningen på företaget. Det är kort och gott ett system som förenklar underhållsarbetet för företag, genom att erbjuda ett intuitivt gränssnitt och kraftfulla rapporter. Dom har flera kunder som jag känner igen exempelvis Cloetta, SIA glass och sjöräddningssällskapet.

Det känns lite läskigt att byta jobb eftersom jag varit på mitt gamla nu i över 10 år. Innan jag börjar har jag många projekt som måste avslutas så det lär blir hektiskt period. Men jag gillar att ha många bollar i luften så detta kommer bli toppen. Dessutom finns det goda möjligheter att växa inom organisationen vilket jag inte har haft på mitt nuvarande jobb. Det som känns roligast är att jag får hjälpa andra företag att utvecklas, men även att jag får jobba mot tydligt uppsatta mål vilket passar mig bra.

Så till er som är på jakt efter ett bra underhållssystem kan jag inom snar framtid hjälpa er, bara att höra av er så berättar jag gärna mer! 

Trevlig eftermiddag på er!