Jag har fått mina amerikanska vänner att köpa siberia snus.

Under flera års tid har jag spenderat somrarna på västkusten i USA, detta har gjort att min vänskapskrets har blivit större där än hemma. Det är oftast väldigt nice att vara där, enda nackdelen är att man behöver ladda upp lagret av snus ordentligt innan man åker dit eftersom det inte är lika vanligt att amerikanarna snusar som det är i Sverie, kollar man på mina svenska vänner snusar 8 av 10.

Skulle man då hamna i en sits där man är utan snus är det enkelt löst. Man snor en prilla från sin vän och betalar tillbaka med en prilla någon annan gång. Det blir inte mycket farligare än så.

I USA är det lite annorlunda, där får man fråga runt överallt och hittar kanske 1 på 100 som snusar. Detta tröttnar man lite på just eftersom det är så otroligt svårt att gå utan snus. 

Mitt långsiktiga mål har varit att jag skulle bjuda dem på minst en snus varje dag för att på så sätt se till att de fattar tycke till det fina guldet.

Senaste sommaren var det White fox nicotine pouches jag bjöd på och det kändes i alla fall som om det var uppskattat då de sa att de var nöjda med det.

Strax efter att jag kom hem från USA förra året (lyckades komma hem precis innan covid blev en grej) fick jag ett meddelande på facebook där Terry snackade om att han hade beställt 3 stockar snus och inväntade leveransen.

Jag kunde inte tro mina ögon när jag läste detta, äntligen har jag någon att snusa med på andra sidan jorden!