Jag har fått en ny passion i livet

Sportfiske!! Nej men det är så händelserikt och kul, älskar tävlingskänslan och ovissheten när det nappar på kroken och man inte riktigt vet vad det är som väntar under vattenytan.

Tänk dig, gå upp riktigt tidigt på morgonen ge sig ut på det magiska vattnet, så stort och hemlighetsfullt, där under ytan gömmer sig massor av levande djur som vi inte ser, läskigt men samtidigt är det de som gjort att jag fastnat för den här sporten.

Känslan som infinner sig i kroppen när man står där i båten och dragit upp en riktig bamsing, då fylls man av ett lyckorus!

I helgen var vi iväg på en tävling i Norges vatten, det var jag och 3 kompisar som åkte. Totalt tror jag vi var 35 tävlande och närmare 20 båtar ute på havet så det var inte självklart att någon utav oss skulle kamma hem vinsten. Det blev långa dagar med många fina fiskar, tyvärr hamnade vi inte på prispallen men jag är otroligt nöjd ändå.

Jag fick testat mina nya fina sportfiske glasögon från Leech Store, jag är så glad över det köpet, så snygga och funktionella. Jag sålde helt in dem på ett par personer som var med under tävlingen och jag rekommenderar dem även till er, besök deras hemsida.

Ikväll ska vi på kalas hemma hos min sambos pappa som fyller 60, han har också börjat visa intresse för denna sport så har faktiskt köpt ett par sportfiske glasögon till honom också!

Jag ska försöka övertala honom att följa med på nästa tävling som är om några veckor, det kanske är någon av er läsare som också ska dit?

God fiskelycka så hörs vi,