Byta Fönster

Igår när jag var hemma hos en kompis så såg jag att hon bytt alla fönster hemma. Dom var snygga i utseendet och modellen var väldigt fin med mycket Ljusinsläpp, precis som man vill ha det. Det liksom fyller upp hemmet på ett ljuvligt sätt.
Varför la jag märke till hennes fönster undrar ni säkert? Jo, för jag har velat byta fönster sen jag flytta in i radhuset och har säkert kikat runt i ett år på olika leverantörer men aldrig riktigt fått tummen ur. Jag har googlat och har försökt att hitta en bra fönster mästare, men tvekat varje gång jag hittat nån som verkar bra.

Mina fönster är rätt gamla och förstörda på kanterna.
Som jag skrev tidigare så har jag velat byta fönster länge men har inte tagit tag i det ännu. 

Den stora anledningen är väl för att det är något jag inte riktigt har koll på och behöver personlig rådgivning om vilken modell man ska ha och vad som passar bra för mitt hem.
Och det är just den delen som känns läskigt, att ta hit någon som kanske rekommenderar något som egentligen inte är de bästa för mig, jag menar, det är rätt mycket pengar man lägger ut.

Nog om mig och mina fönster, kompisen hade iallafall bytt sina och hon hade gjort det via Mockfjärds, hon var riktigt nöjd då hon inte behövde göra så mycket, de hade kommit hem till henne, frågar, mätt, rekommenderat och sen hade hon bara tackat ja till offerten, dom hjälpte till med måttagning till färdig installation vilket är precis vad jag är ute efter.   

Så vad tror ni att jag gjorde när jag kom hem?
Yes, ni gissa rätt, jag bokade in en kostnadsfri rådgivning och nu inväntar jag bara på att vi skall bestämma dag för att sedan köra igång.

Jag lovar att hålla er uppdaterade =)