Bara kvillitè

Visst tänker man kvallitè när man hör orden “made in Germany” 

Och det är PRECIS så jag skulle beskriva ABUS lättportskranar. Vi har använt dessa i ett par år nu och det har aldrig varit några strul, vare sig det handlar om själva produkten eller kontakten med ABUS. Vi är så nöjda med alla deras produkter. 

Som ansvarig för personalens hälsa anser jag att deras kranar i kombination med ett bra team och teamkänsla är kärnan i vår verksamhet. Vi kan verkligen fokusera på att arbeta strategiskt och ur ett ergonomiskt perspektiv när vi under vårt dagliga arbete använder oss utav de flexibla lättports kranarna. Vi använder dessa under flera delar i vår produktion och på flera ställen i hallen. De är faktiskt så pass flexibla att de går att förflytta mellan sektionerna i hallen. Jag vet också med mig att de även går att monteras ner och förflytta. 

Den typen av kran tror jag att alla formel 1 teamen skulle vilja ha, tror faktiskt att de hade sparat dem mycket tid och pengar. Så är det någon som läser detta som jobbar i ett formel 1 stall eller känner någon. Let me know så vidarebefordrar jag min grymma kontakt till dig!

Och även om du inte jobbar med formel 1 eller liknande och bara i en vanlig produktionshall som jag kan jag verkligen rekommendera ABUS kransystem som leverantör för en tryggare och effektivare arbetsmiljö.